Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kladl jsem si otázku, proč prohrál profesor Drahoš.

Myslím, že to byla jeho věta, že Andreji Babišovi, vítězi voleb, by nesvěřil vládu!!!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Pěkný článek, ale měl jste proboha někdy vůbec školení z BOZP? To nevíte, že osoba bez elektrotechnické kvalifikace nesmí zasahovat do živých částí pod napětím, provádět opravy zařízení může osoba s paragrafem 7 či 8.

2 0
možnosti

A to jsem si dělal naděje, že záplava ublíženeckých kecíků na blogu po volbách skončí;-D.

No nic, tak třeba po žních.

0 1
možnosti

Zcela pitoreskní rádoby jazykový rozbor s přesahem.

0 0
možnosti
Foto

Pěkný článek. Moderní doba je taková, že nikdo už neumí a nezná všechno (posledním takový expert byl Leonardo). A posoudit, zda je pro blaho společnosti důležitější znát egyptologii nebo umět opravit traktor bych si netroufal.

Co se toho "dáš to" týká - to mi zase až tak nevadí. Je to prostě slang, který se už pomalu vžívá i do mainstreamu. Ten druhý předmět mi tam přijde nevyslovený. "Ty to (kamsi) dáš". A protože je jedno kam, není nutno to specifikovat. Důležité je zda to "máš" a jsi tedy schopen to "dát".

Ale nejsem lingvista... :-)

2 0
možnosti

Pravicového intelektuála jsem ještě ničit auta či výlohy neviděl. Vy ano?

1 0
možnosti

:-).....Víte, pane autore ......mně také začlo vadit,(to bylo myslím za Grose), ....o tom to je, říkám tomu otomyči. Také často používané....jakoby- jakobyči a poslední...to dáme! Komu, čemu,nebo kam? My to nezměníme, skousneme to a občas to použijeme také ! R^R^R^

0 0
možnosti

Mě osobně by zajímalo, kolik z vámi deklarovaných řadových lidí by skutečně zapojilo elektroinstalaci - kterou jste uvedl jako příklad - aniž by někoho v budoucnu zranili, nebo nota bene zabili. Ono mezi "musí znát" a "skutečně zná" je velký rozdíl.

4 2
možnosti
Foto

Ale autor nezmińuje prof. elktro, toliko to, co by měla znát každá gramotná, tedy dle přísl. norem,osoba poučená, že;-)

2 2
možnosti

Vzdelani je hodne siroky pojem. Od dob Komenskeho se obecna znalostni disciplina hodne rozvetvila a jednotlive vetve prohloubily. Takze jedinec muze byt soucasne vzdelanec a zaroven pitomec. Pokud nema co, ci ma, ale nekloubi.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS