Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, ale naše společnost je natolik prolezlá "kamarádšoftem", falešnou tolerantností, což je v podstatě lennost a zbabělost, že předkládat takové příklady, byť jsou to (zřejmě úmyslné) extrémy, nemůže být přijato s bouřlivými ovacemi. Dokládá to velmi rozšířené a na všech úrovních používané "každý dělá chyby".... no, zkuste to schválně říct rodině, jejíž živitel právě umřel při banální operaci slepého střeva, když třeba anesteziolog nevěnoval pozornost své práci.

Ve společnosti, kde se dbá na dodržování pravidel není nikomu podivné trestání chyb a prohřešků a samozřejmmě adekvátním způsobem a musí s tím souviset přiměřená možnost prohřešky odčinit. My tady však musíme strpět stupidní rozkopání celé Prahy, o kterém rozhodne jeden arogantní tu... nemyslitel a která způsobuje hodinové fronty.

Ono je snadné plíživě a ponenáhlu sklouzávat do marasmu, ale je sakra těžké a dlouhé z něj vybřednout. Což je ostatně všude kolem nás znát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 33,26
  • Průměrná čtenost 2327x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik