Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

"Dalším problémem je, jak může u volícího lidu vyskočit preference jedné politické strany či uskupení za pár týdnů těsně před volbami na trojnásobek, čtyřnásobek původní hodnoty. Došlo snad od poloviny ledna do konce února zásluhou té jedné strany k zečtyřnásobení platů při stagnaci cen? Nebo k zečtyřnásobení celkové prosperity země? K poklesu dopravních nehod nebo kriminality na čtvrtinu?"

Zdroj: https://gruber.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746383

8-o8-o

Matovič bol pred pár týždňami na pokraji zvoliteľnosti s cca 5%. O pár týždňov sa mu podarilo 5 násobne zvýšiť volebný výsledok, získal 25%.

Čo má opozičný politik spoločné zo 4 násobnými platmi, resp cenami?8-o

Národ nebol úplne rozhodnutý koho bude voliť, rozhodoval sa až v posledných týždňoch, alebo pár dni pred voľbami.

1 0
možnosti
LU

Matovič sa pár týždňov pred voľbami verejne priznal, že robil ako opozičný politik úmyselne šaša, sľúbil, že ako koaličný politik sa zmení. Zmena u Matoviča sa začala hneď po jeho vyhlásení, nezúčastnil sa už ani na šaškovaní opozície v parlamente pri schvaľovaní 13 dôchodkov...

Pán Matovič prišiel do politiky ako najlepšie zarábajúci podnikateľ, odvádzal najvyššie dane zo všetkých fyzických osôb na Slovensku. Do politiky prišiel ako úspešný podnikateľ, národ presvedčil, že ako nezodpovedný šašo by toto nikdy nedosiahol.

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik