Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslíte, že za 3 nebo 4 týdny lze napravit po desetiletí probíhající masáž o potřebnosti konzumu? Třeba jo, kéž by

1 0
možnosti

Zaujal mě provokativní název... protože vystihuje i můj pohled. Sice jsem měl na mysli něco trochu jiného, ale i s tím vaším souhlasím.

Ne, že bych koronavirus lidstvu přál ..ale prostě jsem cítil, že lidstvo již potřebuje "šlápnout na brzdu". Měl jsem obavy, že to bude něco horšího, válka nebo tak něco..

Lidstvo si prostě musí opět přehodnotit hodnoty a priority.

Blahobyt je fajn ..ale je provázen nadvýrobou (se všemi dopady na životní prostředí), objevováním, zveličováním a řešením čímdál individuálnějších "problémů" (od MeeToo až po desítky pohlaví), pocitem nadřazenosti nad tradičními hodnotami a hurá progresivismem.. Ne, že by ty problémy neexistovaly, ale nezřízeně se již přehánějí na úkor obecnějších potřeb nebo zájmů lidstva.

Takže přišlo něco, co na chvíli ukázalo, co jsou skutečné problémy a na čas odsunuly takový ten "jájismus", kdy lidé musí řešit něco nejen pouze z pohledu svého osobního "já" .. a trochu zkrotit svoje ego.

2 0
možnosti

Autorovi patrně uniklo, že všichni epidemiologové varují rodiče před kontakty dětí

s prarodiči, kteří patří k nejohroženější skupině obyvatel.

0 0
možnosti

Už včera jsme si my kamarádky - babičky volaly jak jsme byli požádány abychom hlidaly. Tomu se prostě neubráníme, protože nějaký ten dozor i nad staršími dětmi musí být. Pokud dodržujeme vše co máme a je nařízeno, tak to snad zvládneme.

0 0
možnosti
Foto

Hele, Davide, docela dobrý...R^

1 0
možnosti

Klasik rce, že na každém negativní události lze najít i plusy tak, že by toto bylo ono..?

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik