Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy asi nečtete diskuse pod články jiných autorů, viďte.

0 0
možnosti
ND

Velmi zjednodušující článek. Blogy idnes už dávno ztratily své dobré a zajímavé bloggery, svoji image, proměnili se i její čtenáři. Se závistí to nemá žádnou spojitost a dělat z bloggerů Davida a pana doktora mučedníky a předměty závisti je, promiňte mi to, hloupé.

Je to můj názor.

A zloba, vulgarity, ano proti tomu je nutné se bránit, ale ne proti jiným názorům.

6 0
možnosti
Foto

Speciálně ten bodrý Moravák byl úplně mimo když měl někdo jiný názor než on.

3 1
možnosti
MB

Závist je druhem energie. Aby ji člověk začal produkovat, tedy ji musí vydávat. Jakkoliv k ničemu nevede, (pouze k puknutí žaludečního vředu), v kolektivu je poměrně oblíbená. Lze vidět v nejrůznějších modifikacích - Oni mají - my nemáme, hrr na ně. Komunisty se ještě dalo i chápat, měli to v popisu, své třídní práce. Horší je, že se pokračuje v dalších, zastřených metodách. Od míry přerozdělování, až po EET.

Práce se sloganem - Kradou - Oni mají ! I neuvěřitelné, že OSVČ ještě nic nezačal dělat a již se to ví ! Přiznám se, i překvapivé u Mládka ČSSD - Paraziti OSVČ, i úsměvné u Bureše. Ten předvádí koncert na téma, jak zminimalizovat svůj podíl na platbě a odvodu daní ! Z principu je jeho úspěch postaven na odírání těch druhých - Oni mu fandí a naopak jakékoliv odpůrčí názory, pak považují právě za tu Závist ! :-)

2 0
možnosti
Foto

Celý tento systém je založený na závisti. Pokud by to tak nebylo, státní přerozdělování by bylo prakticky bezvýznamné.

1 0
možnosti
Foto

Dle Listiny lidských práv a svobod mají lidé právo i na závist, je tedy nepatřičné je za tento cit hubit a ničit jako plevel ... myslím, že zejména tzv. demokraté my toto měli mít na paměti a neměli by závidět závistivcům jejich závist.

1 0
možnosti
Foto

IQ kontra EQ. Málokdy jsou u mnohých jedinců v rovnováze. Ovšem mnohými s vyšším IQ se dosti daří s oním EQ, a to velice úspěšně, i pracovat. U druhých, Ale u těch,kteří mají obé v rovnováze to bývá nemalým problémem. Jistě víte proč a pro koho. A blogy a tzv. diskuze pod nimi bych do toho snad RADĚJI ani ,,netahal";-)

4 1
možnosti
JN

J25o56s83e70f 78N70i46k49l

3. 5. 2020 15:03

R^pěkný článek...v případě pana Vodvářky může jít o jiný druh závisti, při které si diskutující a jiní blogeři nemusí závidět movitý či nemovitý majetek, či jiné zakoupené věci...vlastně závidět se dá ledacos např.: šikovnost, vědomosti, chytrost. obratnost ve vyjadřování...

5 1
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik