Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Vam prijde EU jako Titanic - respektuju

mne zase prijdou lide s nazory podobnym tem Vasim jako necky - take se jim rika "troky"

0 3
možnosti
OB
LJ

Největší katastrofou Evropy je nízká porodnost. U nás přijde první krize asi za 10 let, až budou odcházet do penze Husákovy děti. Během 25 až 30 let ve většině evropských zemí klesne počet (původních) obyvatel na polovinu. Dnes je v Německu jen asi 5% muslimů, ale ve velkých městech na škkolách mají muslimské děti většinu, v některých školách je 90% muslimských dětí. To by nás mělo znepokojovat.

3 0
možnosti
Foto

Zkuste se mrknout, jak na to jdou v Austrálii.

0 1
možnosti
Foto

Na to aby Evropa padla, nepotřebuje muslimy. Postačí ji k tomu EU a její multikulti, dotační a sociální politika.

8 0
možnosti
VM

Úplně jsem nepochopil ten jinotaj, kdo mají být ti slušní spravedliví lidé, co reáálně prožívají peklo na zemi, nelidský útlak, blizoučko dalších občanů, kteří nic netuší

2 1
možnosti
Foto

ne to je jako obrazně řečeno. Asi se tím myslí duševně nemocní lidé, alkoholici a tak. Člověk, co tím neprošel, fakt neví, oč jde. A taky, k čemu by mu to bylo. Jinak se zeptejte Grubera, co tím myslel. Ale jako téma na blog to není špatný, vidíte sám.

0 2
možnosti
JR

J98a98n 62R62á48ž

9. 6. 2020 19:10

Mnozí říkají, že EU je na tom stejně, jako byla Římská říše v pátém století, kdy ji ovládli Germáni. Nemají pravdu. Je na tom hůř, protože tehdy byl poražený císař Romulus Augustus nahrazen germánským vůdcem Odoakerem, který se sám jmenoval králem , ale hodnotový systém života Římanů se zásadně nezměnil. Obávám se, že hodnotový systém Evropanů, po převzetí moci muslimy bude změněn a to zásadně.

A hlupáci tomu opravdu nevěří!

15 1
možnosti
Foto

muslimové pobijí nevěřící. a váhavé ve víře. snad nějaké otroky ušetří, prozatím. někdo pracovat musí.

0 0
možnosti
Foto

...je třeba omezit a stále omezovat legální držení zbraní.

3 0
možnosti
Foto

A ponechat mezi lidmi jen ty nelegální. A bude pokoj.;-D

6 0
možnosti
EH

Ten článek se dá navázat na různá témata. Na jednu stranu je fajn vidět varovné signály a včas se zachránit.

Jenže těžko přesvědčíme někoho, kdo nechce vidět. Buď je to hlupák, který nechápe, nebo člověk unavený z přehršle katastrof valících se na nás z médií. Většina z těch katastrof se nesplnila. Ropa stále teče, klima se sice mění, ale pomalu, virus většina přežila bez úhony, připrchlící chtějí jinam a Rusové nás taky nenapadli.

Pokud si mám vybrat, jestli budu stavět atomový bunkr nebo budu ta paní s čajem na Titaniku, tak raději to druhé. :-) Stejně není jisté, jestli by se zachránili, kdyby začali jednat hned.

Navíc u pořádné katastrofy ten připravený bude akorát spižírna pro toho, kdo chce přežít o pár dní/měsíců déle.

1 0
možnosti
JR

J48a33n 78R68á23ž

9. 6. 2020 19:20

Přemýšlet o čaji, když se blíží katastrofa, je sice typicky britská vlastnost, ale kdyby dali Britové přednost čaji v roce 1942 a nestavěli bunkry, tak by se tam možná dnes mluvilo německy. Umět rozlišit a rozhodnout se, kdy si dát čaj a kdy stavět bunkry, umí národ vítězů. Příslušníci národů odsouzených k porážce, přemýšlí jako Vy.

3 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik