Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavé, jen si dovolím mírně odbočit: "Jedna televizní stanice v celém státě, pouhé dva programy... Kdo o tom neví, ten nežil v naší zemi." Což není tak docela pravda, protože třeba v Brně a okolí se normálně přijímaly dva programy rakouské ORF, když Kovopodnik celkem regulérně montoval na "Vídeň" antény, když ovšem na stvrzenku psal montáž antény na vysílač Bratislava. Podobně to bylo směrem k Polsku či BRD atd.

2 0
možnosti
MB

No jo, ale kolik lidí ty zahraniční vysílače sledovalo? Na naší televizi jsem jako bonus chytal Katovice 1, později i 2. Jenže třeba ve třídě ZDŠ nás bylo 5 ze třiceti, kteří se bavili o polském filmu a ostatním bylo zatěžko poslouchat polský dabink byť i dobrých filmů. U příjmu na jihu republiky to muselo být podobné. Až na vojně jsem potkal spolubojovníky z jihu Slovenska, kteří neuměli slovensky a sledovali jenom maďarskou TV.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik