Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M60i94l16a12n 29K88e85s53l

24. 9. 2021 0:15

Kdyby šlo jen o vodu.Příklad-v Hodoníně bylo velké sídliště.Bylo založeno ne jílovité zemině,pod ní byla vodonosná štěrková vrstva.Nějakou stavební činností došlo k odvodnění štěrků.Do jílů přestala vzlínat voda a začali se smršťovat.Domy se začaly naklánět a nerovnoměrně sedat.Opravy byly obtížné a velmi nákladné.K poruchám dojde se zpožděním a trvá delší dobu než vysychání a smršťování základové zeminy ustane.Po tuto dobu je riskantní v okolí jámy něco stavět.

0 0
možnosti

Seznam vašich prací je impozantní. Stejně impozantní je vaše přesvědčení, že je vina na naší straně. Je to součást vaší DNA zásadně a na první našlápnutí pochybovat o naší nedostatečnosti? Respektive o neumětelství současné vlády? Článek začínáte tím, že nic nevíte - zbytek článku je ale přesně v tom stylu zmiňované DNA, že víte vše.

O neúspěšných jednáních v průběhu času hovořil pan Havlíček i Brabec. Uznávám, jsou to "naši" ministři, ale od obou zaznělo, že jsme pro Polsko v tomto pod jejich rozlišovací schopnost.

2 0
možnosti

R^ Je to podle mne další z "faux pas" této vlády. Ten problém zcela určitě není tak akutní, aby musel rozdělit Česko a Polsko v rámci Visegradské čtyřky. Jenomže když někdo řídí stát jako firmu, tak k takovým situacím prostě dojde. O důvod víc, proč to hnutí ANO nehodit.

1 0
možnosti

Je to podle vás další "průvan" aktuální vlády.... z jakého titulu podle vás? Máte interní informace, víte cokoliv z jednáních nebo je to jen prostě další záminka na podporu dávno ustanoveného názoru - tedy plácání prknem do vody?

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Pochopitelně, že je to blbost. Je to jen upocené hledání přirovnání za každou cenu - i za cenu zesměšnění.

1 0
možnosti

Na jednu stranu píšete, že "nevíte ... nemáte tam lidi... nejste si jist zda bylo učiněno...", abyste z toho s naprostou jistotou vyvodil, že ...

"Mám pocit, že poslední z mých absolventů kurzů vyjednávání a řešení dalších náročných komunikačních situací by toto zvládl lépe než první z těch dobře placených, kteří to způsobili."

Opravdu vám to tvrzení nepřipadá, když ne přímo hloupé, tak alespoň silně přitažené za vlasy?

Když uvážím, co všechno dokáží, resp. co všechno by byli schopni vyjednat pouze absolventi vašich posledních kurzů, rychle prchám před vaší velikostí, protože si vůbec nedovedu představit, čeho všeho byste byl schopen dosáhnout vy, jako "velký učitel"! Vás je tady vysloveně škoda.

1 1
možnosti

Nevšiml jsem si Vašeho textu a píši skoro to samé. Výčty zásluh rychle blednou před zveřejňovanými blbostmi.

0 0
možnosti
Foto

Poláci samozřejmě nic platit nebudou. Nejsou hloupí. Není k tomu ani důvod.

0 3
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS