Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
ŠM

v jazyce Šošonů... R^V

díváme se, znovu jsme na pláních i v horách..najednou není shon, žádné nervy, všichni s očima na obrazovce a já si jako už po několikáté přeju,aby Santer Nšo-či minul...

scéna Sama s indiánkou - Ty mýši o lásku..v němčině vypadá jak? Prosím....

0 0
možnosti
MK

Ale to není Ty myší o lásku, ale myší ocásku.

0 0
možnosti
RM

R75i69c98h78a64r77d 41M22a53y

21. 12. 2021 16:36

Zdá se, že německý remake Vinnetoua z roku 2016 televize opakovat nebude (ani se nedivím).

0 0
možnosti
Foto

Sokolov se nedlouho po válce dostal v boxu v první lize několil let na první příčku v Československu. Postrachem byl Tonda Gruber v polotěžké váze, jen Torma ho technicky zvládl. Tonda měl tak tvrdou levačku, že někteří borci po jeho ráně šli i přes provazy. Jiní s ním dokonce odmítli jít do ringu. Ani Olda Šetrný by na něj neměl. Díky za zajímavý článek!!R^

2 0
možnosti
MK

Klasika, která neomrzí. Dívala jsem se taky a mě zase napadlo, jak to bylo s intimní hygienou Old Shatterhanda, když několik dní ležel v bezvědomí. Jestli mu Nšo-či kromě misky s tekutinou a výměny šátku okolo krku poskytovala i další osobní služby.;-)

Jinak karma a dík za připomenutí. Dnes dávají Poklad na Stříbrném jezeře.

6 0
možnosti
VV

To je otazka temer intimni. Bylo to preci v sedesatych letech a treba proti filmu Helga byly tenkrat v Nemecku masivni protesty.

1 0
možnosti

Člověk musí uznat, že to byla krása, když u nás šel v kinech poprvé film Poklad na stříbrném jezeře. Širokoúhlý barevný film, krásná hudba, ještě krásnější přírodní scenérie a do toho všeho mužný Old Shaterhand a mrštný Vinnetou. Ani ta zápletka nebyla tak stupidní, jako v následujících dílech, kde už to bylo všechno na jedno brdo.:-)

5 0
možnosti
Foto

Další tři díly byly také super, hlavně Rudý gentleman. Ten mám nejraději.

Po posledním výstřelu už to nestálo za moc.

3 0
možnosti
PK

Moc zajímavý blogR^, takto jsem tento ikonický film nevnímal a na nové díly se musím kouknout. Před cca 8 lety jsem byl v lázních Jáchymov a po kůře jsme přejeli hranice, zrovna tam probíhala nějaká akce s P.Bricem, byla to dobrá vzpomínka na mou oblíbenou Mayovku. BTW. teď jsem zahlédl že někde poběží i Poklad na stř.jezeře:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik