Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak já se omlouvam, ze Vas neznam...ale jedno vim docela jistě. Ten.kdo se považuje za vědce, je vždycky skromny a už vůbec by nedal do jakéhokoliv článku....byť jako citaci ...slovo průser...promiňte, Mš opravdu nemusím..ale v tom- ukázat, jak zdevalvovat pojem odbornik...jste oba stejní.

1 1
možnosti
Foto

To máte jedno, na Trčálka nemá, to je aspoň blogový stalker upnutý na paní Šichtařovou (ale číst se to nedá taky, no, to ostatně výlevy stalkerů takové bývají).

1 0
možnosti

I86v52o 92Ž96á90č14e58k

13. 8. 2017 14:55

Takovéhle opájení se vlastní genialitou je málokdy k vidění.

4 0
možnosti

Že jo?-D To se ani nedá číst. Mistr světa Amoleta. A navíc si zcela bezostyšně dělá reklamu!

2 0
možnosti
DB

ale pokud ona ví že ještě kojí a co to dokáže s mozkem ženy......možná by si měla dát intelektuální pauzu...........a neohlupovat...........lid.........a především doporučuji již asi světoznámou i do češtiny přeloženou knihu s názvem........DIGITÁLNÍ DEMENCE............od Dr. Spitztera.............

0 3
možnosti
Foto

Paní Šichtařovou nemusím, ale vy to......... ohlupování.......lidu......zvládáte i bez kojení:-/

1 0
možnosti
Foto

R^na obhajobu paní Šichtářové bych jen uvedla, že ona ještě kojí, a to vy jako chlap nemáte představu, co hormony dokáží i s rozumným vysokoškolsky vzdělaným mozkem:-)

2 0
možnosti
PB
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik