Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NS

Nespálili trenýrky, ale ruskou vlajku. A jsem zvědavá, jak to vysvětlí Voloďovi.

2 3
možnosti
AR

To nebyla ruská vlajka, ta je trojbarevná!!

1 0
možnosti
MK

Máte pravdu, už se aspoň ví kdo je kdo. Ale nezlobte se na mě, u mě tímto skutkem pan prezident spíš klesl. Myslím, že to nemá zapotřebí :-( a jestli ano, tak to moc dobrá vizitka není. Já z toho cítím spíš škodolibost. Moudrý člověk se chová jinak, právě tím, že by to nechal být a prokázal jakousi velkorysost by si asi získal větší sympatie. Ono to staré přísloví "Moudřejší ustoupí" má něco do sebe.

6 1
možnosti
JB

J57i16r33i 46B58o94r

14. 6. 2018 19:25

Pane Gruber, přeji vám ještě mnoho veselých chvilek s tímto oblíbeným humoristou. Třeba vám někdy dojde že to není komik ale hlava státu kde žijete. To jenom abyste se nemusel někdy za něj stydět.

11 4
možnosti
MK

Pane Bore,

jestli by se někdo měl stydět, tak jsou to především ti, kteří ve světě vyvolávají války, vydělávají na byznysu s migrací, svým rozhodnutím se podílejí na vysokém růstu kriminality (viz. např. Švédsko před lety a Švédsko dnes), zdvořile a s vážnou tváří jsou schopni hodit třeba million lidí přes palubu, pokud to pro ně bude výhodné. Ne, tací lidé by rozhodně nikdy žádné červené trenky na tiskovce nepálili (a už vůbec ne pod dohledem hasičů). ;-D

0 0
možnosti
JL

Ještě že se nesvlíkl do slipů, myslím, že se toho všichni přítomní báli.

1 3
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik