Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Jen mě tak napadá, že vysokým počtem účastníků s telefony tam vznikne tak vysoký elektromagnetický smog, že jízda tankem v lužním lese je proti tomu ekologickým počinem. Vo co de? Hlavně být happy a držet prst na tepu revolučních událostí. Ráno jsem četl, že nějaká bezmozka navrhuje evropským ženám (těm vybledlým) nerodit děti, že je to ničení naší planety a cesta ke zkáze Země. Navrhuji stávkovat i za zákaz množit krávy (hamburgry) a zavírat školy. Té energie co ta škola spotřebuje, to je hrůza. A jak ty lidi tam funí, tak to znečištění ovzduší je enormní. A co to tady plácáte o kritickém uvažování? Snad nechcete mít okolo jen samé vzdělance? Je potřeba nekriticky chytit poslance a senátory za čudla a v Evropě a Trumpárii je donutit k dodržování ekologické výroby. A ještě by nad demonstrací mohl létat elektrický vrtulník a shazovat bezéčkovou manu nebeskou a přírodní nektar. Ježíšmarjá, to by byla story pro fakebook.

5 0
možnosti
JR

J10a62n 27R97o46s42a

14. 3. 2019 21:58

Obavam se, ze jste nepochopil "dobu postfaktickou". Dnes nezalezi na znalostech, zalezi jak hlasite umite svoji blbost vykricet do sveta, kolik lidi vam to olajkuje a nasdili. Pravda, vedomosti a logicka argumentace nema pro levicacke aktivisti zadny vyznam. Podivejte se na multikulturni, feministicke, genderisticke a ekologicke aktivisty. Me prijde zajimave ze i spousta dospelych tem detem fandi, nechapu to. Dite v 16 letech, ktere nema logicke/kriticke mysleni, je ovlivnitelne a manipulovatelne .... nechapu. A jeste si mysli, ze natlakem "nepujdu dnes do skoly" dosahnou ze je bude vedeni poslouchat? Nechapou, ze vedomosti, ktere neziskaji je presne to, co potrebuji abysme je respektovali. Je jim asi jedno, ze neco dalsiho se nedozvi, protoze na faktech nezalezi. Stavka se posunula, protoze byli prazdniny - to podle meho nejlepe odrazi o co jim jde.

8 0
možnosti
MS

při vašem komentáři se mi vybavil Drsnej Harry, jak přijde se svou .44 k aktivistům a vystřelí jim těsně kolem hlavy se slovy: "Jsou moje argumenty dostatečně hlasité?" ;-D

1 0
možnosti
JS

Zneuzivani deti a mladeze pro ideologickou "vyssi vec" (v tomto pripad zachrana Matky Zeme) je dobre znamy fakt. V tom byli mistry komuniste , ale napr. uz davno ve stredoveku, v lete r.1212 pochodovaly Evropou (hlavne katolickou Francii a Nemeckem) tisice detskych poutniku, zfanatizovanych pro osvobozeni Svate Zeme. Detska krizacka vyprava. Vetsina z deti bud zaahynula, nebo byla obchodniky s zivym masem prodana do otroctvi.

3 0
možnosti

Nojo, před nějakými sedmdesáti lety tu svazáci začali měnit svět, bojovali za socialistickou budoucnost.

To je zhruba ta doba, kdy kolektivní paměť bledne a vytrácí se z ní informace o tom, co opravdu nedělat, jinak nastane průšvih.

6 0
možnosti
MT

Vážená rado starších a moudrých... Kdybyste viděli jak malí a směšní jste, když se vysmíváte mladším a ideaistickým... taky byste se smáli:-) Škoda že to nemůžete vidět.

3 5
možnosti
JR

J98a48n 29R81o62s53a

14. 3. 2019 22:00

Hlavne to tweetnete, vyfotte se u stavky a hodte to na instac, treba dostanete nejaky likes ;-) My se vam budeme dal smat, nebojte. Ale taky snad zestarnete a pak budete se slzou v oku vzpominat na to, jaka to byla parba, super prazdniny .... a mozna vam dojdou nejake souvislosti.

10 0
možnosti
LC

Možná by nebylo od věci tyto otázky položit jední vaší kolegyni, místní blogerce, středoškolské profesorce a aktivistce. :-)

0 0
možnosti
TK

Nejsem si jistý, že chápete, že to, že většina středoškoláků by zodpověděla sotva polovinu těch otázek je z velké části vina naší generace. Je to naše vysvědčení. To my jsme jim nastavili, či spíš nenastavili motivaci, pravidla a mantinely. To my jsme jim připravili systém, ve kterém tyto vědomosti k úspěchu nepotřebují.

3 0
možnosti
JP

Vědomosti prezentované v tomto blogu jsou na cestě k úspěchu zcela zbytečné.

0 0
možnosti
JV

Jak už bylo naznačeno v diskuzi, naše děti mají vymyté mozky. Budou protestovat až se budou hory zelenat, ale logické argumenty neberou. To že dělají užitečné blbce mocným, tedy příjemcům obrovských finančních prostředků nechápou. To že se jedná i likvidaci současného životního stylu nevědí.

A co my teď budeme dělat, jak budeme uplatňovat svoje argumenty? Ovšem měli bychom šlápnout do pedálů a zjistit kdo těm dětem mozek vymyl nedovolit opakování.

Bude hůř, budou volby

9 0
možnosti
MM

Cha cha...poručíme větru, dešti ;-D ...jo jo, to už tu jednou bylo ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik