Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J46i83r20i 76T32i89c50h43y

14. 3. 2019 18:47

Mensi oprva: kyslicnik uhlicity.

0 0
možnosti
PV

Pane chytrý, oni budou demonstrovat, ne stávkovat. Oni mají totiž prázdniny.;-D;-D;-D

0 2
možnosti
Foto

Prázdniny mají: Mladá Boleslav, Příbram, Tábor, Prachatice, Strakonice, Ústí nad Labem, Chomutov, Most, Jičín, Rychnov nad Kněžnou, Olomouc, Šumperk, Opava, Jeseník.

Ostatní ne.

5 0
možnosti
PH

HAHA, tak to je jak z příručky "Jak poznat nevrlého českého důchodce". Ostatně, trapné povyšování se nad někým, kdo má zájem hájit něco jako boj proti klimatu, je typický český přežitek z komunismu.

Vy na této planetě za 30 let už nebudete, oni ano, myslím, že mají právo na názor. A jeďte se někdy podívat, jak vypadají pláže moří v celé Asii, zjistíte, že vaše dotazy na přepočet Pascalu nejsou ničím jiným, než výkřikem do tmy smutného starce.

8 23
možnosti

Co mají pláže v Asii společného s "bojem proti změnám klimatu"?

5 0
možnosti
LO

L66u19b77o16š 26O71t46t

14. 3. 2019 16:35

Já jim to přeju, kluci si stejně z první pořádné výplaty koupí silné auto, děvčata si hned po demonstraci slupnou jednu hormonální antikoncepci a pustí myčku a pračku a obě pohlaví bez telefonu nedají ani ránu a tak tu planetu opravdu vytrhnou;-D

23 0
možnosti

Pokud svou naivní činností nepřispějí k tomu, že silná auta z moci úřední zmizí a puštění pračky si kvůli ceně za kWh každý bude sakra rozmýšlet.

3 0
možnosti
SM

Smola. Odpovede na vami položené otázky sa mali učiť v piatok. A v piatok oni do školy nechodia. Chodia zachraňovať Zem. Nevedia síce prečo a ako, ale sú správne angažovaní.

17 0
možnosti
VF

Jak to víte, že oni nevědí proč?

1 9
možnosti
DK

Ať jdou sbírat odpadky z ulice...udělají líp, protože neví za co stávkují...;-€;-€;-€

8 0
možnosti
MH

A není lepší bojovat za to, aby odpadky na ulici vůbec nevznikaly ?

0 0
možnosti
Foto

... fakt nevím...proč tohle... Jste takovou poněkud úzkostlivou zaseklou učitelkou, která nikdy nepochopí, že mnohé znalosti jsou - jak říká naše sedmdesátiletá uznávaná místní školní inspektorka, co by nad vámi sepjala ruce a řekla: Tak se zas neposuneme:-/....tedy jak říká - info takzvaně jedním zmáčknutím prstu na internetu. Podstatnější je s tím umět pracovat, propojovat, a vycházet z toho... umět posuzovat, a učitelé mají pomáhat věci vykládat. Svět zesložitěl, badatelé sami váhají a opravují se a semtam sami nerozumějí. Tedy některá Vaše bodová chtění ani nepředkládejte vědcům, bůhví, co by vám řekli. Důležité je svět vnímat a vnímat jeho potřeby. Jenže jde hlavně o to ty mladé v trendu zdejší atmosféry samozřejmě shodit.

2 18
možnosti
VH

Fakt nevím. Fakt nevím, jak se bez základních znalostí hledá cokoliv na internetu (Např. kdo by hledal, jaký je tlak v 500 m n.m., když netuší, že existuje nějaká závislost na výšce. O změně tlaku díky proudění /Bernoulli/ ani nemluvě.) Ne, paní/slečno Kielbergerová, bez základních znalostí nic rozumného nevygooglujete. Bez základních znalostí se necháte zblbnout - nejprve k boji za klima, pak k boji za všechny chudé světa a nakonec za vraždění všech, na které Vám manipulátoři ukáží. Jen znalosti Vám v tom mohou zabránit.

29 0
možnosti
Foto

Nevím jestli to sem patří. Manželka mě proti mé vůli dotlačila do jedné kavárny, kam chodí studenti žabičkáři. Já je moc nemusím. Měl tam přednášet vedoucí hydráku, který se zabývá předpovědí počasí. Říkal jsem si, to zase bude vymejvána mozků. No a ona nebyla. Mluvil o tom, že počasí zejména ovlivňuje slunce, moře a metan v něm. Pak je dorazil tím, že jim řekl, že není prokázáno, že člověk má vliv na změnu klimatu a že CO je v ovzduší je důležité, jinak se planeta uvaří. Chrlil důkazy a ukazoval je i na plátně no a mládež na protest se zvedala a odcházela. Prostě oni mají svůj názor a jiný ze zásady odmítají přijmout. To je pak těžké.

39 1
možnosti
VH

Jasou snad na tom voliči ANO či Zemana jinak? Takže nesvádět jen na mladé.

0 8
možnosti

Takže čtyřkaři podle vás nemají na stávku právo? A vy, pane Grubere, znáte naše zákony a třeba takovou Listinu základních práv a svobod? Píše se tam něco o brilantním ovládání problematiky?

2 14
možnosti
VH

Právo mají. Jen zpravidka blbě volí, kdy a jak ho použít. To jste fakt z článku nepochopil?

12 0
možnosti
VF

Greta je nominovaná na Nobelovu cenu za mír. Jen tak pro informaci, snad vám nepraskne cévka.

1 7
možnosti
VH

Nepraskne. Proč? Stačí znát (opět!) - tentokrát seznam laureátů. Zjistěte si ho.

8 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik