Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Letošní jaro začli opravovat frekventovanou komunikaci silnici v obci Ostroměř.

A musím říct, že stejným způsobem jak popisuje autor situaci v Polsku :-)

0 0
možnosti
Foto

Pracuji v Nizozemi, jezdim pres Nemecko, (cesta porynim byva v pracovnich dnech vycerpavajici, dva prave pruhy jsou plne kamionu, jezdi se levym, rychlosti okolo 100km/hod, od Kasselu na vychod je raj). Ovsem nejnarocnejsi cast byla vzdy Praha. Objet se po dalnici neda, kolony zacinaly nekdy jiz od Kralup, jindy az od Cinovecke. Duvodem byl jeden jediny odbocovaci pruh na krizovatce Kbelska/Novopacka. Uz to tam konecne premalovali (dva odbocovaci pruhy) a trvalo to jen par let a par tisic tun zbytecne spalene nafty. Pro pochopeni rozdilu v pojeti dopravy je nezbytne mit s cim srovnavat. Pracoval jsem na jihu Rotterdamu (623000 obyvatel), kde mestsky okruh vypada takto - https://mapy.cz/zakladni?x=4.3872747&y=51.8745380&z=16&base=ophoto. Neboli ctyri D1 vedle sebe. Proto mne rozesmala informace, ze po oprave D1 nebudou ani tri pruhy v jednom smeru. Tohle predvest v Nizozemi, urednici by velmi rychle douradovali.

1 0
možnosti

Opravdu to odbočení přemalovali?

Bylo tam dočasné značení, pak zase nebylo a pak jo ... a občas tam byli Pachové, co kasírovali ty, kteří odbočovali v době, kdy tam žlutá šipka nebyla.

0 0
možnosti
Foto

To bys chtěl po naší Policii ČR mnoho. Mnohem lepší je mít někde radar a kasírovat za překročení rychlosti za nesmyslnou značkou.

1 0
možnosti
Foto

I41v62a78n 47V11e57s41e72l82ý

20. 7. 2019 18:47

Nejméně jednou týdně jezdím Praha - Davle a zpět. Dvě uzavírky se semafory a tam stačí když čekající kolonu předjede cyklista a za ním někdo kdo neví jak široké auto má a celý úsek jede kolona rychlostí toho cyklisty. Chápu že ho tam nepředjede autobus nebo náklaďák, ale osobák?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS