Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všechno má svoje. Odborná kniha pocmarana poznámkami olepena zalozkamami a prolozena poznamkovymi papírky pořád ma převahu nad elektronikou, i když nemá vyhledávání. Ta rychlost listování a větší zorne pole se zatím nedá nahradit. Zkoušel jsem podobně "opracovat" elektronické verze ale není to ono, pořád nejsou vhodná zařízení. Beletrie ve ctecce IMO v podstatě rovnocenná pomalejší listovani dorovnava kompaktnost a nula od nuly pojde.

0 0
možnosti

Čtení z displeje notebooku nebo mobilu není zejména večer skutečně nic zdravého kvůli modrému světlu. Čtečky jsou z tohoto pohledu skutečně zcela nezávadné. A mají oproti klasickým knihám některé výhody (např. možnost zvětšit písmo, nebo velkou kapacitu paměti, která umožňuje mít ve čtečce prakticky celou knihovnu). To, že nevoní jako klasická kniha mi nijak žíly netrhá.Takže za mne - když alternativní způsob čtení, tak jedině čtečka.

1 0
možnosti

Kniha je nezpochyby hezčí a zajímavější než čtečka - ale doma.

Čtečka má nespornou výhodu, že si tu "knihovnu" můžete vzít na dovolenou nebo na chalupu:-)

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Taky hodně poslouchám audio knihy, ale má to jednu velkou nevýhodu - když u toho usnete, už se příště dost těžko dostanete do místa, kde jste přestal vnímat. A taky musíte do posledního slůvka vyslechnout i nezáživné pasáže, které byste při čtení jen tak přejel očima.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik