Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím tak z poloviny, trochu jste zapoměl na zelené úsporné technologie. Moje Malina (Raspberry Pi) s připojeným úsporným LCD monitorem spotřebuje zlomeček energie, která byla potřeba k provozu naší staré černobílé elektronkové televize nebo elektronkového rádia. A možná to časem ještě vylepším a připojím svou Malinu na solární panel, takže s prominutím já budu dál používat počítač a nebudu se při tom cítit jako ekočuník ;-D

1 3
možnosti
PJ

No, pokud budete hrát Tetris tak jo, ale když bude celý kraj závislý na pěti větrnících a jedné Kaplanově turbíně, moc si sítí nebo TV programů asi neužijete...;-)

6 0
možnosti
PS

Ano takto se rodí aktivista. Základem je vytvořit strach ideálně konec světa. Pak nabídnou řešení. Pak musíte získat zástup užitečných idiotů. Jenže pokud strach i řešení plave na vodě moc lidí se nenadchne. Pak už zbývá jen staré dobré vymytí mozku. Ovšem teď už to začíná být opravdu vážné protože aktivisté se snaží rozeštvat generace a to už opravdu není legrace. To už je jen krůček k fanatismu s jedinou pravdou.

53 1
možnosti
Foto

J91a73n11a 22M34a50j32o78v33á

31. 12. 2019 8:24

Ach, omlouvám se, mělo být Plus.

0 0
možnosti
DT

Bingo. Taky mi leze na nervy to pokrytectví, spojené s nevzdělaností hloupých děcek, co si neuvědomují, že řežou větev na které sedí. :-) Všem takovým bych okamžitě sebrala mobily a teplou vodu. Schválně jak dlouho by jim ty roupy vydržely. :-)

62 0
možnosti
JR

J45a49n 55R81o92s42a

31. 12. 2019 7:24

No jenze vy jste si nevsiml, ze aktiviste vzdy mluvi o tech druhych. Tedy babo, dedku, matko, otce vy setrete abych ja nemusel. Takovych prikladu je videt, ze veskere uspory a praci vzdy aktiviste chteji po vsech, jen ne po sobe. Namatkou: svata Greta, Megan a Harry, Brad Pitt, Justin Trudeau .... a kdyz jim reknete ze je to nemoralni, tak vam vysvetli, ze o ne preci vubec nejde, ze jde o ty siroke masy.

41 0
možnosti
OJ

Právě že všiml... :)

3 0
možnosti
PB

P61e32t43r 82B94u68r24i40a45n

30. 12. 2019 21:25

Karma. Já bych měl ovšem univerzálnější a finančně účinnější radu, jak posílit boj za záchranu naší planety. Stačilo by, aby všichni němečtí prarodiče a rodiče změnili své závěti ve prospěch vývojových oddělení nadnárodních společností, které uvádí na trh ekovýrobky. Např. elektroauta, větrné elektrárny, různou fotovoltaiku apod.

23 0
možnosti
EK

Já už něco podobného navrhovala, nechcete se mnou založit neziskovku, která by jim radila, jak na to?;-D

3 0
možnosti
Foto

J65a52n56a 88M46a38j87o58v30á

30. 12. 2019 21:04

A já si vždycky říkám, že by stačilo, kdyby se děcka ptala babiček. Protože generace těch, kdo dokázali žít udržitelně, ačkoliv se ještě tehdy tento pojem nepoužíval, je ještě v plné síle. Občas na to v těch výlevech mláďat o tom, jak to rodiče zkazili, myslívám...

23 0
možnosti
Foto

Na generaci těch zpívajících děcek čeká opravdu jiný život.Budou se muset skutečně uskromnit a začít žít jinak.Dnes je to ještě volba,za pár desítek let už to bude nutnost.Staří by jim měli jít příkladem,na tom není nic špatného...ta písnička byl jen hloupý nepovedený vtip.Mezigenerační pnutí tu bylo vždy a v době,která se nedá srovnat s ničím co tu bylo předtím je to úplně nová situace a reakce na ni jsou různé.Staří se mohou sice zlobit,ale oni tady za pár desítek let žít nebudou a dnes ještě mohou pomoci...

0 40
možnosti
OJ

Jo. Jde ale o to, že staří by těm požadavkům doby byli nejspíš docela dobře schopni vyhovět, už proto, že v takových podmínkách vyrostli a dodnes se chovají mnohem šetrněji než mladí. Kdyby se dnes zavedla přísná pravidla, byli by to mladí, kteří by je měli problém dodržet. zejména pokud se bavíme o nadspotřebě atd.

52 0
možnosti
ZH

Já bych v první řadě celosvětově zakázal jakýkoliv zpěv v němčině (no, snad s výjimkou jódlování). Protože to je ještě strašnější zážitek, než samotný text.

24 1
možnosti
Foto

Rammstein by mohl dostat vyjímku...já bych v druhé řadě zakázal všechny německé pokusy o humor to je také strašný zážitek...;-)

5 4
možnosti
JR

J25a44n 39R61á36ž

30. 12. 2019 18:52

R^;-D

PS. Vím, že patřím na pranýř všeobecného opovržení, ale tou ekosviní jezdící v SUV, která si vytápí byt na 23st.C i létá letadlem zůstanu a Gréta i mladí záškoláci horující místo učení záchraně planety, ať si trhnou nohou!

22 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky