Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

PES = zapomeň na dobu předcovidovou! Rv

Tento paskvil může projít jedině za předpokladu, že vláda moc dobře ví, co dělá a co mnozí lidé už dávno tuší. Ale většina bohužel nadále netuší nic...

4 0
možnosti
Foto

Ale co byste chtěl za měsíc práce týmu lidí. Aby snad zvládli nějakou tabulku v excelu? Stačí když ta toto budou mimořádné prémie jak rychle to zvládli. Stejně to nikdo nečte, protože ta tabulka se nedožije poloviny příštího týdne.

5 0
možnosti
Foto

I17v98a95n 83V89e31s45e19l34ý

14. 11. 2020 15:51

Jak jsem se dočetl jinde je platnost PES spjata s nouzový stavem. Cituji z ČT zprávy: "Všech pět pásem rizika v nové tabulce vyžaduje, aby kvůli příslušným opatřením platil nouzový stav.". Takže při nule nejen omezení z prvního stupně na věky věků ale i nouzový stav.

5 0
možnosti
HP

PES je pokrok, ale má ještě blechy.

Jo, ale to jsou blechy psí, ty na člověka nejdou... ;-)

4 0
možnosti
JS

Pokud je něco realizováno, zákonitě musí existovat lepší řešení. Pan Konrád má pravdu v tom, že o zvolňování nebo zpřísňování systému by měl hovořit pouze zodpovědný ministr za tuto oblast, ne žvanit každý. Jinak pan Konrád lže v tom, že někdo zodpovědný prohlásil, že rozvolňování nastane pokud R bude pod 0,8. Tam těch nutných parametrů bylo víc pane Konráde.

2 0
možnosti
Foto

,,To jsou blechy psí, a ty na člověka nejdou." Jenže, většina lidí nežije na samotě u lesa;-)

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
JD

Je potřeba ho v průběhu doby zlepšovat.[>-]R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik