Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zvláštní úvaha. Vy vlastně říkáte, že pokud stát nechá občanům jejich prostředky, které svou prací vytvoří, vzniká inflace. Ale když stát ty prostředky lidem sebere a utratí je sám, inflace nevznikne. ;-D Už jste to probral s nějakým odborníkem? Tedy ekonomem, samozřejmě...

0 0
možnosti
PK

Může a nemusí. Třeba to stát vrazí do armády. Nejen Donald ale i Joe bude chtít 2% a koupit pifpaf z US.

0 0
možnosti
MB

Vládě se již rozumět nedá. Je stejně úžasné dělat daňové úpravy 14 dnů před koncem roku - Jak se na to připravit ? Směr je sice správný, nicméně se měl realizovat před 2 roky, v konjuktuře. Za 30 let není důchodová reforma - Schillerová říká - A ani nebude !

Zcela vážně - Za koho ta vláda dnes už vlastně kope ? Skutečně, já nad podporovavateli Hutí žasnu . Ano říká své NE ! :-)

2 2
možnosti
Foto

I56v81a77n 45M25a80r94e93k

11. 12. 2020 14:41

Důchody "budou klesat"? Jako penzista 7 let v řádném důchodu, mohu sdělit, že mi to "žíly netrhá" a ani trhat nebude! R^

0 1
možnosti
JL

Důchody samozřejmě budou reálně klesat, protože stát se extrémně zadlužuje, čeká nás zdražování kvůli "green dealu" a podobné legrace - třeba výdaje na migranty, které budeme muset stěhovat do zemí, odkud přišli, nebo stavba dalšího jaderného bloku. Budou ale klesat jen v důsledku inflace, dokud nevyhraje taková většina stran, které zruší dosavadní valorizaci. Nebo se pletu?

2 0
možnosti
PK

Myslíte jako nahradit dnešní valorizaci reálnější důchodcovskou?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik