Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Já tedy žasnu, jak vy pracujete. Musím se na práci soustředit a ke kýžené koncentraci potřebuji nějaký čas. Odskakovat tu do sprch, tamhle si zacvičit, tak neudělám nic.

0 0
možnosti
LH

My, co máme rodinné domky, nepotřebujeme Vaše rady.A přál bych každému, komu se líbí sníh, v takovémto domku bydlet.Ráno vstanete a MUSÍTE jít odházet sníh abyste se dostali ke vrátkům a k popelnici.

Dopoledne musíte připravit kotel na topení (někdo topí přes noc, ale zase se více spálí, tudíž více peněz za topení). Odpoledne musíte vyházet sníh od garáže , popř. ráno okolo půl páté abyste vyjeli.Když je opravdu více sněhu, házet sníh ze střech aby se to neprobořilo.A když je všechno vyházené, tak spadne sníh ze střechy a musíte jít házet nanovo, popř. vybírat zamrznuté žlábky, aby vám tekla voda po omítce.

Takže takovéto rady jsou pouze pro PANELKOVĚ bydlící lidi.

A právě tyto lidi mně nejvíce rozčilují, když říkají jaká je krásná zima se sněhem.Oni ještě NEPOZNALI co to je více sněhu a dostat se z baráku na ranní směnu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik