Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vyprodali je silne slovo. Hromada tech listku se rozdala zadarmo v ruznych soutezich, davaly se i zadarmo k cedeckum a podobne.

0 0
možnosti

R46a55d67e86k 51B47u70r75d37a

20. 7. 2021 22:55

pekne. pres opakovane reklamni vykopavaky jsme se v clanku zadnou Novotu nedozvedeli. Jen same stokrat omlete zname veci.

1 1
možnosti

Petr Novotný je typický člověk, jehož tvorbu (ne hudební, ale vtipnou) nemusím, ale uznávám, co dokázal. Ono by se to samé dalo říci třeba i o Michalu Davidovi, který ukázal, že i bez komoušů za zadkem se dokáže uživit hudbou velice dobře.

8 0
možnosti

No zrovna tyhle dva bych nesrovnával. Michal David se sice živí hudbou velice dobře i bez "Komoušů", jak píšete, ale to hlavně díky popularitě, kterou za těch samých komunistů získal. Můžeme jen spekulovat, zda by byl tak úspěšný, kdyby začínal až po převratu. Možná ano, možná ne.

1 0
možnosti

Podíval jsem se na tu Třináctou komnatu.

1 0
možnosti

Byl jsem tam a byl to nej koncert trampské písně v Čechách, to se Nedvídkům fakt podařilo...

7 0
možnosti

škoda, že o tom nikdo nenatočí film...;-)

2 0
možnosti

Naprosto souhlasím s tím, že se Petrovi Novotnému podařilo zorganizovat koncert, který velikostí nemá na domácí scéně obdoby. Chápu, že odchod Franty Nedvěda zasáhl spoustu lidí, nicméně je třeba poopravit pár výroků, které se nezakládají na pravdě.

Měl jsem tu možnost pracovat v devadesátých letech pro koncertní agentury, které pořádaly megakoncerty na Strahové, proto si dovolím opravit pár smyšlenek, které tu zazněly.

1. Petr Novotný nevyprodal Strahov, pouze skoro vyprodal kapacitu venue, které tam bylo postaveno.

2. Nebyl to ani zdaleka největší koncert, který se na Strahově konal.

V roce 1990 organizoval Jakub Mejdřický první koncert Rolling Stones v Praze, přišlo na něj cca 100 tisíc návštěvníků.

V roce 1997 přijeli Stouni podruhé a Serge Grimaud, tehdejší majitel Ticketpro, dostal na Strahov 130 tisíc diváků

V roce 1994 Petr Svinka a jeho Mediaworld zorganizoval koncert Pink Floyd, tour Division Bell, na který se prodalo oficiálně 120 tisíc vstupenek, ale díky kolapsu zábran v Bráně borců a nedostatečné ostraze do hlediště vniklo dalších nejméně 20 tisíc lidí bez vstupenek, čímž celkový počet přihlížejících překonal rekord Stounů.

Tímto nechci snižovat na české poměry asi už neopakovatelný výkon Petra Novotného, rád bych jen opravil již tradičně mizerný výkon našich novinářských "profesionálů"

10 0
možnosti

A31l63e46š 97N92o42v82á54k

20. 7. 2021 14:16

jasně, porovnávat "vyprodání" Strahova Nedvědy a Pink Floydy je poněkud mimo mísu...nicméně to svědčí o velké Novotného odvaze...

7 0
možnosti

Je tak, velký obchodní "nos", Petra Novotného...

4 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik